Szabó Gyuri bácsi a Galagonyás teakeverékről injekciók a magas vérnyomás kezelésére

Naponta kórházba küldik őket magas vérnyomás miatt

  1. Én máshogy képzeltem, máshogy terveztem!
  2. OTSZ Online - cikk - szerző cikkei
  3. Dr. Tarján Zsuzsa Kardiológus szakorvos bemutatkozása
  4. December eleje óta tartó száraz köhögésem van.
  5. Indokolt-e azonnal pulmonális angiográfiát végezni?
  6. Céklalé készítése

És még megjegyezném ,hogy eléggé bűzös szaga lett a vizeletemnek. Érdemes egy vizelettenyésztés alapján kezelni. Háziorvosa vagy urológus szakorvos tud ebben a segítségére lenni.

Bár nincs trombózis előzményem, de leiden heterozigota vagyok. És hormonos spirál fogamzásgátlót használok, 30 éves hölgy vagyok. Ön szerint javallott verhigitot szurni? Köszönettel Kedves Kérdező A thromboziskészség és naponta kórházba küldik őket magas vérnyomás miatt vakcina közötti kapcsolatot végül is nem igazolták, de szúrja magát egy ideig a genetikai háttér miatt, bajt nem csinál Üdvözlettel: dr.

Már 2 hónapja főleg fekve és ülésnél érzek egy nagyon furcsa érzést a hátamban nagyobb levegővételkor. Mint amikor hurutos köhögés van és az, ami ilyenkor feljön lenne a hátamban vagy tüdőmben.

Ez tudom, hogy hülyeség, de ehhez tudnám a legjobban hasonlítani. A hátam is nagyon fájt, de az Voltaren krém segítségével elmúlt.

Majd már több hete minden reggel fáj egy pontban a torkom is és kicsit hurutos köhögésem van, de csak reggelente. A végtagjaim nagyon gyakran zsibbadnak, néha, mintha a bal lábfejemben lassabban folyna a vér. Volt amikor egyes pontokban a végtagjaim naponta kórházba küldik őket magas vérnyomás miatt fájdalmat éreztem, főleg a hónaljamnál.

A gyomrom is néhol jó néhol kicsit hányingerem van és étvágytalan vagyok. Majd már szintén hetek óta fekvésnél és felülésnél amikor fordulok egyet szédülök.

És, hogyha tüsszentek fáj ott középen a 2 mellem között. Mondjuk tény, hogy a tanulás miatt november óta otthon ülök és szinte nem mozgok semmit. Először úgy tűnt használ a protonpumpagátló Esomeprazol Sandoz ám pár napja ismét csorog a váladék az orromból és a torkkomban gombócérzésem van.

Az ünnepek alatt több olyan ételt is ettem, ami nem tesz jót a refluxnak, így ha megint figyelek a diétára és használom a Salvus sprayt a protonpumpagátló mellé, akkor megszabadulhatok a tünetektől? Köszönettel : K. Erika Kedves K. Három lehetőséget látok. Valóban reflux betegsége van. Ebben az esetben gasztroenterológus által választott protonpumpa gátló megfelelő adagban és ideig tartó szedése után panaszmentessé válik.

A reflux betegség tisztázása végett további gasztroenterológiai kivizsgálás végezhető, pl. Második lehetőség, hogy panaszai pszichés eredetűek.

Kedves Látogatók!

Harmadik lehetőség, hogy fül-orr-gégészeti betegsége van, amelyet az alapos kivizsgállás ellenére nem tudtak diagnosztizálni. Panaszom a has puffadása, hányinger. Voltam hasi ultrahangon, negativ. Voltam gyomortükrözésen, negativ. Voltam vastagbéltükrözésen, negativ. Mitől lehetnek ilyen panaszok? Hová menjek, milyen vizsgálatra? Válaszát köszönöm!! Tovább kellene folytatni gasztroenterológiai kivizsgálását.

A vérvizsgálat mellett melynek az eredményét nem kaptuk kézhez, tehát nem tudom itt milyen értékek voltak ekkor elküldték őt ultrahangra, ahol haemangiomás elváltozást és FNH képleteket találtak.

MR vizsgálat igazolta ezeket az elváltozásokat. Annyit sikerült megtudni, hogy a focalis noduaris hyperplasia FNH fő okozójának a fogamzásgátló szedését tartják, amit már 5 éve nem szed és addig sem szedte rendszeresen és huzamosan. Január végére van ütemezve a következő MR kontroll, viszont időközben egy általános ultrahang szűrésen vett részt, melynek részét képezte a hasi ultrahang is, és sajnos az FNH elváltozások 2 hónap alatt nőttek annak ellenére, hogy semmilyen gyógyszert nem szed.

A kérdésem annyi, hogy csak én gondolom azt, hogy 2 hónap leforgása alatt ezek az értékek eléggé jelentősek főleg, hogy a legrosszabb esetben is stagnálásra számítottunkvagy ebben az esetben szükség lehet valami beavatkozásra.

Válaszát előre is megköszönve, üdvözlettel: M. Györgyi Tisztelt M. Két vizsgálatot akkor lehet jól összehasonlítani, ha ugyanarról a módszerről van szó naponta kórházba küldik őket magas vérnyomás miatt. Ha ez így történt, akkor a méretbeli változás szerintem is figyelemre méltó. A focalis nodularis hyperplasiát FNH nem lehet egyértelműen a fogamzásgátlóra fogni.

Ha a növekedés számottevő vagy panaszokat okoz az FNH, akkor műtét jön szóba. Párom 40 éves, és körülbelül fél éve Controloc - ot szed refluxára, viszont most pár hete felváltva van hasmenése, és szorulása.

A magas vérnyomás és a magnézium kapcsolata - Dr. Csomai Zita

Okozhatja ez a gyógyszer? Válaszát előre is köszönöm: Mónika Tisztelt Mónika! Ha már fél éve szedi, akkor nem valószínű, hogy a gyógyszer lenne az oka. Ha nem szűnik a panasz, akkor keresse fel gasztroenterológusát, mert lehet, hogy további vizsgálatokra lesz szükség. Pajzsmirigytúlműkődésem, refluxom van. Kb egy éve vannak problémáim, de az elmúlt hetekben felerősödtek.

Folyton büfögök, ha eszek, ha nem, ha üres a gyomorom, ha nem Már olyannyira, hogy már nagyon fáj tőle a mellkasom.

Melyek a keringési zavar tünetei?

Fesziti, a nyelőcsövemet folyton, olyan érzés mintha a nyelőcső alsó részén megakadt volna valami. Alig birok tőle enni. Reggel s este Controloc 20 mg-ot szedek. Voltam nyelési próbán ott nem találtak semmit. Utoljára januárban volt gyomortükrözésem, s ott ezt állapitottak meg: Gastro-duodenitis erosiva, hernia hiatalis, reflux oesophagitis GERD I. Renáta Tisztelt Renáta! Az a véleményem, hogy panaszai miatt mégis el kellene megint végezni a gyomortükrözést.

Ha gasztroenterológusa nem találna ennek során panaszát magyarázó okot, akkor pszichés ok lehetőségén is el kell gondolkozni. Ezután azonnal áttért más táplálkozásra, az említett élelmiszereket kerüli. Tünetei enyhültek, de nem múltak el. Ezután felkereste a gasztroenteriológust, aki fél perc esettel való ismerkedés után gyomortükrözésre küldte őt.

Kérdésem a következő: Valóban elkerülhetetlen a gyomortükrözés? Naponta kórházba küldik őket magas vérnyomás miatt diéta hatására mikor múlnak el a tünetek? Elmúlnak-e egyáltalán? A magas bilirubin értéket okozhatja-e az említett probléma? Miután lányom januártól ösztöndíjjal 5 hónapig külföldön fog tanulni, fontos lenne minél előbb megoldást találni. Szilvia Tisztelt T. Ennyi információ alapján csak azt tudom mondani, hogy kis eséllyel deríti ki a gyomortükrözés lányának panait, de semmiképpen nem tudok felülbírálni egy gasztroenterológust, aki személyesen is találkozott a pácienssel.

A gyomortükrözés kellemetlen vizsgálat, de kockázata szinte nincs és ha nem is derül ki a panasz oka, sok minden kizárható lenne vele. Az élelmiszer intolerancia vizsgálat eredményét nem lehet kész diagnózisként kezelni, ha a diéta mellett megszűnnek a panaszok, akkor lehet csak a teszt eredményét kórjelzőként elfogadni.

Ha csak a bilirubin érték magas egymagában, akkor nem valószínű, hogy összefüggésben van a panaszokkal, de tudni kellene az összbilirubin, a direkt bilirubin és a májenzimek értékeit is a korrekt válaszhoz. Alhasi fájdalmaim vannak már több éve. Minden reggel hasmenéssel kezdek, aztán egész nap ingerel mintha wc-re kellene mennem. Észre vettem, hogy vérezni is szokott. A végbélnyílás előtt közvetlenül érzek valamiféle kinövést ami egyre jobban nő. Szerintem vastagbél polip lehet.

Kíváncsi lennék az ön véleményére! Köszönettel Nóra Tisztelt Nóra! Panaszaival keressen fel személyesen egy gasztroenterológust vagy proktológust.

Orvos válaszol

Totális boholy atrófiát állapítottak meg biopsziával. A gluténmentes diétát azóta tartom. Ez megfelelőnek mondható t-TG szint csökkenés 3 hónap alatt vagy jobban le kellett volna csökkeni? Körülbelül mennyi időbe telhet míg a t-TG szint visszamegy a normál tartományba max. Illetve vissza fog-e valaha menni a normál tartományba, azaz negatív lesz a lelet?

Fontosabb az, hogy hasmenése megszűnt, mint az, hogy mennyire csökkent a t-TG szint. Az eredmény lehetett volna jobb is, de ennyiből még nem lehet véglges következtteést levonni. Gondolja át, hogy tud-e javítani gluténmentes diétáján. Ha hónap után is emelkedett marad a t-TG szint az leginkább diéta hibára utal. Apósom kb.

hagyományos orvoslás a magas vérnyomás kezelésében

Orvoshoz fordultunk itt Beregszászban Kárpátalja és UH vizsgálat során hasnyálmirigy daganatra gyanakodva Ungváron hasi CT-t csináltattunk. A CT leírása során a doktornő kizárta a hasnyálmirigy daganatot de egyértelmű diagnózist nem tudtunk meg tőle. Annyit mondott, hogy úgy látja mintha az epevezetéken lenne egy tumorszerű képződmény és "Klatskin tumor"-ra gyanakodik.

A májpróbákat megcsináltattuk, napiszinten csepegtetőket kap, hogy levegyék az intokszikációt egyébként nem érzi magát rosszúl mivel fölötti a bilirubin szintje.

A kérdésem a következő lenne: ön szerint Magyarországon kihez fordulhatunk ilyen jellegű problémáinnkal, fordulhatunk-e önhöz esetleg, mi lenne a helyes tennivaló?

Fájhat a fejünk a magas vérnyomástól? - EgészségKalauz

Tisztelt Uram! Ha Klatskin tumor gyanúja merült fel - tapasztalt gasztroenterológus, hepatológus ezt el tudja dönteni- gyorsan kellene cselekedni. Májsebészetben jártas szakembernek kellene nyilatkozni a műtéti indikációval, műtét kivitelezhetőségével kapcsolatban pl. Budapesten a Transzplantációs és Sebészeti Klinika, I. Sebészeti Klinika és ha lehetséges, akkor minél előbb meg kell operálni.

Péter Zoltán Évek óta fennálló köhögés kínoz ami állandó nyákos fehér színű és kiváltja az evés ivás és a hideg - nyáron kevesebbet köhögök télen egyre sűrűbben. Nagyon befolyásolja az életvitelemet, mert reggel ha eszem vagy iszom meg kell várni a köhögéseket, mert van olyan is, hogy hányás kíséri. Éjszaka nem köhögök. Valamikor szedtem hörgőtágítót, de annyira jó lett az eredményem és a köhögésem majdnem meszünt, hogy magamtól abbahagytam.

Állandó savmegkötőt használok, már évek óta a reflux miatt, a mennyiségét most felemelte naponta kórházba küldik őket magas vérnyomás miatt üzemorvos.

Nem veszek észre változást. Ez a betegség lehet a COPD is, vagy keringési zavar, ami gyógyíthatatlan de talán karban lehet tartani. Népi gyógymódja lehetséges naponta kórházba küldik őket magas vérnyomás miatt e vagy homeopátiás kezelése. Köszönettel Tisztelt Hölgyem! Valóban állhat reflux betegség köhögése hátterében. Ha egyik protonpumpa gátló nem segít, érdemes másikat kipróbálni, lehetőleg egy eredeti készítményt.

Ha panaszai rövid időn belül nem enyhülnek keresse hipertónia készülék tüdőgyógyászát is. Péter Zoltán Tisztelt Doktor Ùr! Àllandó puffadás kíséri életemet folyamatos gyomorégéssel. Olyan a hasam mint egy kismamának aki a 8. Székletem "normális" és minden reggel végzem el.

Van amikor megiszok egy korty nem vizet, de a lenyelés után meg is bánom,ert rögtön böfögnöm kell és ég a gyomrom. Tisztelettel várom segítö válaszát! KA Tisztelt Uram! Azt javasolom keressen fel személyesen egy gasztroenterológust, ahol eldöntik a teendőket. Első lépésben gyomortükrözés és hasi ultrahangvizsgálat látszik indokoltnak. Reflux betegség, gyomorfekély vagy nyombélfekély lehetséges, de panaszait csak részben magyaráznák.

A kálváriám kb. Ez egyre gyakoribb hasmenéssel, illetve nagy mennyiségű híg bűzös széklettel járt. Folyamatosan romlott és stresszre, gyomorrontásra Ha elindultam otthonról végig kellett gondolnom, hogy hova megyek és hol van WC pillanatokon belül, ha gond van. Észrevettem, hogy vannak ételek, amik provokálják a dolgot és ezek köre bővült.

hormonok férfiak magas vérnyomás

Fontos, hogy a székletben sosem volt vér. Igazából semmi fájdalmam nem volt. A közérzetem is jó volt, ha leszámítjuk a hasmenés kellemetlenségeit.

Elmentem gasztroenterológushoz. Számos vizsgálat hozott negatív eredményt: székletvizsgálat, lisztérzékenység, candida, tejcukorérzékenység, hasi ultrahang, colonoscopia. A vérkép nagyjából rendben van az orvosok szerint is. Megszületett a valószínű diagnózis: irritábilis bél szindróma IBS.

Az ember nem élhet burokban, sajnos nem megy, hogy a stresszt, a rohanást kikapcsoljam. A gasztroenterológus több dolgot kipróbált: Dicetel - minimális eredményt hozott, a székletet ami random bármikor rám törhetett valahogy a reggeli órákra tolta át, de nem volt normális; étrendi változás - de nagyon kevés étel van, amit minden további nélkül bármikor meg tudok magas vérnyomásra gyógynövény voltam pszichológusnál - az általa felírt "dilibogyó" Xanax segített, de amolyan testen kívüli gondtalan lebegésbe juttatott, a széklettel naponta kórházba küldik őket magas vérnyomás miatt volt már gond.

Sajnos a gasztroenterológusom külföldre ment, akit ajánlott sosem ér rá. Netes keresgélés után rátaláltam a loperamidra. Lopedium - használ, de rendkívül sok szelet okoz; Imodium - használ, de fáj tőle a hasam; Enterobene ratiopharm - teljes tünetmentességet hoz, ha nem is veszem be minden nap, de 2 nap kihagyás már sok.

Esetleg a Doktor úrnak van még valamilyen ötlete, amit ki lehetne próbálni? Lehet az IBS-nek egy kezelési módja a loperamid? Köszönettel: NR Tisztelt Uram! Ha bevált a loperamid, akkor megmaradhat ennél a kezelési módnál. De nem értek egyet azzal, hogy a stressz és a rohanás nem mérsékelhető. Ráadásul vannak lehetőségek a stressz jobb kezelésére is. A lányom 21 éves és fél éve lisztérzékenységet diagnosztizáltak nála.

Kezdetben szigorún betartotta a diétát, de újabban gyakran rajtakapom, hogy "csal" a diétában, belekóstol süteményekbe, pékárukba, stb Milyen következményei lehetnek, ha nem figyel oda a diétájára? Ha lisztérzékeny, coeliakiás beteg nem tartja be a gluténmentes diétát, akkor betegsége kiújulhat, esetleg látványos panaszok nélkül lappangva továbbra is fennállhat.

Péter Zoltán 33 éves vagyok, kb egy éve kolonoszópia során IBD-t, azon belül colitis ulcerosa-t diagnosztizáltak. A kiváltó ok amiatt az orvoshoz mentem a véres hasmenés volt, ami csak a szteroid Budenofalk illetve a Xalazin szedésének megkezdése után 1 héttel múlt el.

A Budenofalk szedését fokozatosan abba kellett hagyni majd a Xalazint 1 évig szedtem. Jött a kontroll most szeptemberben, újabb vastagbéltükrözés, aminek naponta kórházba küldik őket magas vérnyomás miatt eredménye colitis chronica aspecifica, tehát nem specifikus gyulladás, a gasztroenterológus azt mondta már nem kell szednem a gyógyszereket, de közben én érzem, hogy valami nem jó, néha egy ponton fáj a hasam a bal oldalon, ezt az orvosnak is mondtam, a székletem se tökéletes és néha hasmenéses is.

Vajon most mi van? Végül is nincs is colitis ulcerosám? Mert állítólag nyugalmi stádiumban is kell szedni a gyógyszereket? Tanácstalan vagyok, érdemleges választ sem a gasztroenterológustól, sem a háziorvostól nem kaptam. Segítséget előre is köszönöm. Ha az első vastagbéltükrözés alkalmával helyesen állították fel a colitis ulcerosa diagnózisát, akkor az felteheően most is fennáll.

A második vastagbéltükrözés jó eredménye azt jelenthei, hogy a korábbi gyógyszeres kezelés hatására betegsége nyugalmi stádiumban van. Sajnos a visszaesés jellemző colitis ulcerosában.

Egy másik verzió szerint az első alkalommal se volt colitis ulcerosája, hanem egy másik betegség okozott ahhoz hasonló elváltozásokat. Biztos választ az eredményeit részleteiben ismerő gasztroenterológus adhat.

Tisztelt Doktor úr! Hasi UH negatív. Hasi CT negatív. Hasi MR negatív. Kolonoszkópia negatív. Gyomortükrözés szerint reflux. Laktóz intolerancia. Laborleletek szerint nagyobb eltérés nincs, ellenben a lipáz értékek magasabbak 42,26,53,99,25,97,28az amiláz normális.

Ennek mi lehet az oka? Milyen vizsgálatokra lenne még szükség a pontos diagnózishoz?

hipersav hipertónia

Mi okozhatja az általam felsorolt panaszokat? Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

  • Akit érdekel a témakérem olvassa el: Dr.
  • A napraforgómag 5 legfontosabb jótékony tulajdonsága | Gyógyfutár, Magas vérnyomás és napraforgó
  • Fejfájás hipotenzióval és magas vérnyomással összehasonlítva, Tüdő hipertónia gyógyszerek
  • Ez a 3 módszer pár perc alatt leviszi a vérnyomásodat A napraforgómag 5 legfontosabb jótékony tulajdonsága Magas vérnyomás és napraforgó Ezek közül a leggyakoribbak: Életkor.
  • A magas vérnyomás véredényeinek kezelése Szabó Gyuri bácsi a Galagonyás teakeverékről injekciók a magas vérnyomás kezelésére Miért áll le a vese működése?

A lipáz értékekben csak enyhe eltérés van, ha a hasi CT és MR negatív, akkor előrehaladott hasnyálmirigy betegség kizárható. Egyelőre a reflux betegség kezelése és a laktóz, tejcukor étrendből való kiiktatása javasolt. Ha ez megtörtént és még mindig vannak panaszai, akkor kellene gasztroenterológusával tovább gondolkozni.

Másfél éve policisztás májbetegséget diagnosztizáltak nálam. Családi kórtörténet.

Szívvédő receptek A 7 legfontosabb teendő szívinfarktus után A legtöbb ember túléli az első szívinfarktust, azonban dr. Matusovits Andrea, a Budai Kardioközpont sportorvosa, aneszteziológus, intenzív terapeuta az ezt követő életszakasz legfontosabb alapköveire hívta fel a figyelmet. Legyünk tisztában az állapotunkkal! Szívinfarktus után attól függ a kórházi tartózkodás ideje, történt-e komplikáció, volt-e szükség például bypass műtétre. Az mindenestre biztos, hogy egy ilyen esemény megváltoztatja az addigi gyógyszerelési rutint, új gyógyszerekre, más adagolásra lehet szükség.

Magas vérnyomás kezelése jógával, avagy jóga gyakorlatsor a magas vérnyomás természetes gyógyítására magas vérnyomás híres embereknél A gyógyszeres kezelésen kívül néhány természetes gyógymód is csökkentheti a vérnyomást! Enyhe vérnyomás-emelkedés esetén azonban javasolt megfogadni az alábbiakat! Van, hogy enyhébb lefolyású szerényebb a gyulladásos folyamat, és az nem fokozódik.

Viszont van akinél tényleg egyik pillanatról a másikra hirtelen klinikai állapotrosszabbodás jelentkezik. Akár napok alatt nagyon jelentős változást tapasztalunk a CT-felvételeken — kezdte a szakorvos, aki elmondta, hogy a vírus okozta gyulladás mellé még jelentős bakteriális felülfertőződés is társulhat, amit antibiotikummal kell kezelni. Ha a betegséget az immunrendszer nem tudja megfelelően legyőzni, vagy pedig az túláradó nagy immunreakciót vált ki, akkor ezek a homályok egyre jobban terjednek a tüdő többi része felé és egy csaknem teljes, fátyolos, homályos területet alakítanak ki — árulta el a tüdőgyógyász.

Kiemelte, hogy ha ez a gyulladás a tüdő túl nagy területét érinti, akkor túlságosan beszűkül a légzőfelület, aminek következtében komoly oxigénhiány alakul ki, amit már orrszondán át adott oxigénpótlással nem lehet rendezni.

Jelenlegi hely

A végtagok zsibbadását természetesen a keringési zavaron kívül más is okozhatja. Például a pajzsmirigy problémái vagy az idegek nyomódása is okozhatja keze vagy a lába bizsergő zsibbadását. Emellett bizony az is zsibbadást okoz, ha a keringés zavara miatt az elhasználódott vér nem szállítódik el a sejtektől vissza a szívbe. Azért, mert ilyenkor az érzékelést végző idegek nem jutnak elegendő oxigén és tápanyagdús friss vérhez.

magas vérnyomást okozhat louise hey

Hideg végtagok A pajzsmirigy alul és túlműködése mellett a pajzsmirigy megnagyobbodása és göbösödése is problémát okozhat a pajzsmirigy működésében. Kattintson a képre, és ismerje meg hogyan szüntetheti meg pajzsmirigy betegségét a gyógyszerek mellékhatása nélkül A kezek és a lábak hidegségének jelentkezése szintén tipikus tünet lehet a keringés zavaránál.

Ugyanis a vérkeringés felelős a test megfelelő hőmérsékletének a tartásáért is. Ha a vérkeringésben zavar van, akkor a végtagokhoz nem áramlik megfelelő mennyiségben a friss vér, és a végtagok kihűlnek. Persze a pajzsmirigy nem megfelelő működése is okozhatja a kezek és a lábak hőmérsékletének csökkenését.

A végtagok hidegségekor tehát pontosan ki kell deríteni, hogy mi okozza keze vagy lába hidegségének érzetét. A hidegség megszüntetéséhez a kiváltó okot kell kezelni, megszüntetni. Fáradékonyság, gyengeség Kineziológiai tapasz felragasztása sarokra, bokára, és szinte bármelyik fájdalmas ízületére Fáradékonyságot, általános gyengeséget sok minden okozhat.

Így megy a vakcinázás Nyíradonyban: egy helyi háziorvos tapasztalatai

A stressz, az alváshiány, az egészségtelen étkezés mindegyike okozhatja, hogy fáradékonyabb a kelleténél. Ugyanakkor a vérkeringés zavara is oka lehet annak, hogy nem jut elegendő oxigén és tápanyagdús, friss vér az izmokhoz. A naponta kórházba küldik őket magas vérnyomás miatt problémája miatt az izmok anyagcsere folyamatai nem működnek jól.

Ezért sokkal hamarabb elfáradnak a kelleténél. Izmai fáradásának megelőzésére javíthatja izmai működését többféleképpen is. Például a képen is látható kineziológiai tapasz felragasztásával. Üdvözlettel: dr Wacha Judit Mitől lehet az, apróbb, de annál élesebb és fájdalmasabb tűszúrásnyi ischiás hypertoniával van néha a fejem bármely, illetve a testem bármely részén? Egy pillanat a fájdalom, de egyre gyakoribbá kezd válni.

Ezen felül olyan érzésem van a combomban, karomban, szemhéjamnál, mintha rángtózna az izom, ún. Ez mennyire normális egy 23 éves 55kgos lánynál? Köszönöm a választ! Szedjen Milgamma-N-t és magnéziumot. Az megoldást jelenthet. Esetleg valamilyen anyagcsere zavar miatt. Régóta vizelet utócsepegésem van ami urologus szerint nem igényel teendőtcsak emiatt "érzem", most pedig kicsit olyan csúszósnak, sikamlósnak érzem 3 napja. Elnézést, ha butaságot kérdeztem. Köszönöm segítségét! A vizelet zsírt nem tartalmaz Üdvözlettel: dr Wacha Judit Kérdésem, kb1 és fél hete erősen elkezdet fájni a bal lapockám alatt levegővetelnél erősebb a fájdalom és szúródik is.

Egy kis időre mintha megszünt volna a panasz, de most 2 napja újra jelentkezett erősebben a fájdalom. Levegővételnél mindig sokkal erősebb ugyanugy mint 1 és fél hete. Ha a hátamon fekszem ugyanúgy érzem a fájdalmat szúródást.